Matematik

Udregn!!

22. august 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Hej.

Jeg har virkelig brug for hjælp, jeg håber i kan hjælpe mig.

Er der nogen der ved hvordan man regner det her ud??::::

 

1. 26-8*2*(10-4)=

 

2. 78+8:4+5*8=

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2012 af mathon

 

    1. 26  -  8·2·(10-4)  =  26  -  16·6  =  26 - 96 = -70      (NB + og - skelner mellem led)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2012 af mathon

 

   2. 78+8:4+5*8   =   78    +    8:4    +    58


Skriv et svar til: Udregn!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.