Matematik

Ligning f(x)=8

26. august 2012 af Nataliie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan fortælle mig hvordan jeg beregner denne ligning??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af SuneChr

Du skal finde alle de x i definitionsmængden, for hvilke f(x) = 8

# 2  Nej, det er da dig, der skal give mig et eksempel på f(x) .


Svar #2
26. august 2012 af Nataliie (Slettet)

Hvad? det giver ingen mening det du skriver? Kan du give mig et eksemple?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af Andreww (Slettet)

#2

Udtrykkene i #1 er nogle du stifter bekendskab med efter folkeskolen! Man skal kunne se at uanset hvilket x man indsætter så forbliver funktionen 8 ! Man kalder funktionen for en konstant funktion, da den ikke ændre sig.

Løsningen er altså alle værdier du kan komme i tanke om (inden for de reelle tal).

Hov! Jeg var i den tro, at spørgsmålet hørte til 8. klasse. Du bør da have stiftet bekendtskab med udtrykkene i #1 så !

Der er andre tråde end din, - og jeg beklager at jeg så forkert. Du bør STADIG være bekendt med termerne!


Svar #4
26. august 2012 af Nataliie (Slettet)

LOL Andrew nu har jeg ikke sat det på B niveau fordi jeg går i folkeskole men i 2.g. Men tak for hjælpen anyways


Skriv et svar til: Ligning f(x)=8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.