Matematik

3 mat. opg (integral regning)

07. september 2005 af Melanie (Slettet)
1) INT(x^3-4x^2+2x)dx
= (1/4x^4)-(4/3x^3)+x^2

2) e^xInxdx
= ?

3) INT((2x)/(x^2+4))dx
= ?

er den første udregnet rigtigt? håber nogen vil hjælpe med de to andre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2005 af Duffy

1) INT(x^3-4x^2+2x)dx
= 1/4*x^4 -4/3*x^3 + x^2 + k

(husk integrationskonstanten k).

2) e^xInxdx
= hvad er det helt præcist din funktion er?

3) INT((2x)/(x^2+4))dx
= ln(x^2+4) + k



Duffy

Skriv et svar til: 3 mat. opg (integral regning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.