Matematik

Ligning

28. august 2012 af Niels18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at gange ind i parenteser:

Opgaven lyder: (a+b)(a+b)

Tak på forhånd:)!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2012 af WHiP (Slettet)

Anvend kvadratsætning for plus paranteser.

Venstreparantes' a ganges ind på både a og b i højre parantes. Ligeledes skal venstreparantes' b ganges ind på både a og b i højre parantes.

a*a=a2

a*b=ab

b*a=ba=ab

b*b=b2

(a+b)(a+b)=a2+2ab+b2


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.