Matematik

Beregn O når a= 55 og b = 48

28. august 2012 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn O når a= 55 og b = 48, how ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af nielsenHTX

og hvad er O....?


Svar #2
28. august 2012 af wittenjohan (Slettet)

O= Omkreds


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2012 af SuneChr

Muligvis omkredsen af et rektangel med siderne 48 og 55.

O = 2·(48 + 55)


Svar #4
28. august 2012 af wittenjohan (Slettet)

Ja præcis, det er et rektangel :), men hvordan finder jeg frem til omkreds?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2012 af Krabasken (Slettet)

Læg de fire sider sammen . . .


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. august 2012 af Tyrael (Slettet)

#4

Benyt formlen angivet i #3, nemlig O = 2·(a + b) = 2·(48 + 55).
Alternativt kan man også lægge de fire sider sammen som Krabasken foreslår i #5. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2012 af SuhrB (Slettet)

Og det Krabasken foreslår er denne

O = 48 + 48 + 55 + 55

Det er det samme som O = 2 * (48+55)


Skriv et svar til: Beregn O når a= 55 og b = 48

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.