Matematik
jeg skal bestemme de tal t, for når OP og OQ er ortogonale?
08. september 2005 af
ras2 (Slettet)
i planen er givet et koordinatsystem med begyndelsespunkt 0.for ethvert tal t er to punkter P og Q bestemt ved
P(1+t,t) Q(2-3t,4-t)
for t = 1 udspænder vektorene OP og OQ et parallelogram.
jeg har fået arealet af parallelogramet til 5
jeg skal bestemme de tal t, for når OP og OQ er ortogonale?
hvordan gør man det?
P(1+t,t) Q(2-3t,4-t)
for t = 1 udspænder vektorene OP og OQ et parallelogram.
jeg har fået arealet af parallelogramet til 5
jeg skal bestemme de tal t, for når OP og OQ er ortogonale?
hvordan gør man det?
Svar #1
08. september 2005 af Darwin (Slettet)
[[1+t][t]]*[[2-3t][4-t]] = 0
(1+t)(2-3t) + (t)(4-t) = 0
(1+t)(2-3t) + (t)(4-t) = 0
Skriv et svar til: jeg skal bestemme de tal t, for når OP og OQ er ortogonale?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
