Matematik

Ligning

30. august 2012 af Louiseee1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

(a+b)(a-b)

håber jeg kan få hjælp til den.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af peter lind

Du har ikke angivet nogen ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af Dontblame (Slettet)

Det er et udtryk.

 

Men du skal her bruge sætningen:

2 tals sum multipliceret med de samme 2 tals differens, vil give det første led i 2. subtraheret med det andet led i anden.


Svar #3
30. august 2012 af Louiseee1 (Slettet)

kan du forklare det på en mere forståelig måde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2012 af mathon

men hvis den er glemt

                      (a+b)(a-b) = a2 -ab + ba - b2 = a2 -ab + ab - b2 = a2 - b2

 

                      (a+b)(a-b) = a2 - b2     som de, der hørte efter, lærte i folkeskolen


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.