Kemi

pKs-værdi

30. august 2012 af Gonyali (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej havde et spørgsmål...

Forklar ud fra citronsyres pKs – værdier, at titrerkurve kun har et ækvivalenspunkt.

 

hvordan gøre jeg det?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af mathon

flere observerbare ækvivalenspunkter kræver en afstand på 2-3 pKs-enheder
og pKs < 9

                  citronsyre    
                                   pK1 =
3,2

                                   pK2 = 4,76

                                   pK3 = 6,4
                                  
 

 

 


Skriv et svar til: pKs-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.