Matematik

Hjælp!!!

30. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Hej

Jeg kan virkelig ikke løse denne opgave:

y= -3x+8 og y= 2x-2

Vær venlig at forklare mig det, TAK! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af SuneChr

Sæt de to ligninger lig med hinanden

- 3x + 8 = 2x - 2

og indsæt derefter x i en af ligningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af nielsenHTX

du kan jo starte med at skrive hele opgaven....


Svar #3
30. august 2012 af Hej15 (Slettet)

Ja, men hvad gør jeg så med denne opgave:

y=3x+2 og y=x-2

????


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.