Matematik

Hjælp!! En funktion f har forskriften:

31. august 2012 af karenhansen17 (Slettet)

Dette er en opgave jeg skal udregne uden hjælpemidler. 

f(x)=7x+b

Hvor b er et tal. Punktet P(3,31) ligger på grafen f 

Bestem tallet b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2012 af Sendai (Slettet)

Indsæt 3 og 31 på x og y plads. y=f(x).

Isolere herefter b i ligningen.


Svar #2
31. august 2012 af karenhansen17 (Slettet)

Okay tak :-)


Svar #3
31. august 2012 af karenhansen17 (Slettet)

Men hvad skal jeg så gøre med de 7x? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2012 af Singlefyren (Slettet)

indsæt 3 på x's plads.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2012 af nielsenHTX

#3 du skal erstatte x med 3.

ligningen er

31=7*3+b isolere b.


Svar #6
31. august 2012 af karenhansen17 (Slettet)

Okay mange tak! 


Skriv et svar til: Hjælp!! En funktion f har forskriften:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.