Matematik

Ligning

02. september 2012 af AZ12 (Slettet)

Hej alle!

 

Jeg har lidt svært ved ligninger og jeg kunne rigtig godt tænke mig lidt hjælp ;)

Kan simpelthen ikke huske hvad man skal gøre i denne ligning???

(6+2a)(5a+3)(4a+1)-2a i trejdie-6

Håber i vil hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2012 af mathon

 

                 det er ikke en ligning men en reduktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af mathon

 

               2 led * 2 led * 2 led = 8 led


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2012 af mathon

 

                 (6+2a)(5a+3) = (30a+18+10a2+6a) = (10a2+36a+18)


             (10a2+36a+18) · (4a+1) = 40a3+144a2+72a + 10a2+36a+18 = 40a3+154a2+108a+18

 

              40a3+154a2+108a+18  -  2a3 - 6  =  38a3 +154a2 + 108a + 12

 


Svar #4
02. september 2012 af AZ12 (Slettet)

Mange tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.