Kemi
Mængdeberegninger
02. september 2012 af
sara300b (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Jeg har fået denne opgave:
Find n(NaNO3) i 150 mL = 0.15
c*v =n af nano3
n (na2hpo4) = n(nano3)/25*M
M hhv. 0.001, 0.005, 0.010 og 0.050
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg finder c, så jeg kan komme videre?
Jeg har vedhæftet opgaven, hvor spørgsmålet ligger under na2hpo4
Vedhæftet fil: Fremstilling af vækstmedier til alger.docx
Skriv et svar til: Mængdeberegninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
