Matematik

Skæringspunkt

02. september 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej, er dette resultat korrekt?

 

Bestem skæringspunkterne mellem graferne for f og g, når f(x) = 2x + 8 og g(x) = – 2x – 8.

 

f(x) = 2x + 8 og g(x) = – 2x – 8

2x + 8 = – 2x – 8

2x + 2x + 8 = – 2x + 2x – 8

4x + 8 = – 8

4x + 8 – 8 = – 8 – 8

4x = – 16

x = (–16 )/4

x = – 4

y = 2 * (– 4) + 8

y = 0

(– 4;0)

 

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Ja, det lyder rimeligt


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det fik du jo også svar på i din anden tråd.


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.