Matematik

LIGNINGER

04. september 2012 af ninjas (Slettet)

Vil være meget taknemlig hvis en der er sød at forklare mig disse ligninger; udregning.så jeg komme videre, da det er det eneste jeg mangler og ikke kan finde ud af :)))
1)  1 - (8 - x) = 4x + 3(3x-6)
2)  8 + 4x = 7x - 2(14 - 3x)
3)  -4(5 - 9x) - 6x = 13 -10x


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind og hæv parenteserne. Isoler led med x på venstre side og led med rene tal på højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er samme opgave, som du har kørende her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1229724 , hvor du har fået hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Svar #3
04. september 2012 af ninjas (Slettet)

Jamen jeg kan ikke finde ud af det. kan I ikke hjælp emed et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du fik udførlig hjælp til opgaverne i den anden tråd. Hvad er det, du har problemer med? Og gå nu tilbage til den anden tråd.


Skriv et svar til: LIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.