Fysik

fra minut til sekund

05. september 2012 af Merly (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

jeg er pludslig blivet jeg tvivl om, hvordan man kommer fra minutter til sekunder

F.eks. hvad er  5,2 min. i sekunder

håber det er en der vil hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2012 af mathon

           1 min = 60 s

           1 = 60 s/min

 

           5,2 min • 1 = (5,2 min) • (60 s/min) = 312 s


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2012 af Lurch (Slettet)

Der går 60 sekunder på et minut, så hvis du har 5,2 minuter, svarer det til 

5,2min * 60 sek/min = 312 sek


Svar #3
05. september 2012 af Merly (Slettet)

tak


Skriv et svar til: fra minut til sekund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.