Matematik

isolér x

05. september 2012 af johs5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan i hjælpe mig med denne opgave:

Isoler x i hver af disse ligninger

ax+b=c, b*ax =c, b*xa=c

og gør rede for hvilke antagelser man skal gre om a, b og c for
at kunne isolere x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2012 af mathon

                   ax+b = c      a≠0

                   b*ax = c       a>0     b og c har samme fortegn og er forskellige fra 0

                   b*xa = c       x>0     b og c har samme fortegn og er forskellige fra 0


Svar #2
05. september 2012 af johs5 (Slettet)

er dét det eneste? kan man ikke få x til at stå alene?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2012 af mathon

 

               jo
                       prøv selv

 


Skriv et svar til: isolér x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.