Matematik

MATEMATISK BEVIS - STATISTIK

06. september 2012 af denseje123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HJÆLP!!

 

JEG HAR FÅET EN OPGAVE, HVOR DER STÅR FØLGENDE:

Vis først at linjen  

y_i=A(x_i )+B=A(x_i-x ¯ )+C

Hvor

C=B-A(x ¯ )

 

ER DER IKKE NOGEN SOM ER RIGTIG SØDE OG HJÆLPE MIG MED DENNE OPGAVE??

 

MVH.

DEN FORVIRREDE TØS :((


Svar #1
06. september 2012 af denseje123 (Slettet)

x- er et x med en streg ovenpå og betegner gennemsnittet af x


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2012 af Sendai (Slettet)

Vil du ikke vedhæfte en fil, hvor du tydeliggør dit spørgsmål?


Svar #3
06. september 2012 af denseje123 (Slettet)

her er den :(

Vedhæftet fil:Matematisk bevis.docx

Skriv et svar til: MATEMATISK BEVIS - STATISTIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.