Matematik

2 Ligninger, 2 ubekendte, statistik

06. september 2012 af Aganini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et kort spm.

 

Jeg har to ligninger:

X +1,96 x SD = 10,5

X -1,96 x SD = 8,2

 

Hvordan isoleres X?


Svar #1
06. september 2012 af Aganini (Slettet)

Har forsøgt at rykke og løse ligningen, får nu X til 0,586. Nogen der vil bekræfte?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2012 af peter lind

Det er ikke rigtig. Adder de 2 ligninger. SD vil så gå ud


Svar #3
06. september 2012 af Aganini (Slettet)

Jeg er bange for jeg ikke kan huske hvordan man gør, vil du uddybe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2012 af peter lind

Du adderer det der står på venstre side og sætter det lig med summen af de 2 højre sider


Svar #5
06. september 2012 af Aganini (Slettet)

Får man så ikke bare at 2X x 2SD = 18,7?


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2012 af peter lind

nej da x+1,96SD + x-1,96SD =  ?


Svar #7
06. september 2012 af Aganini (Slettet)

2x?


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2012 af peter lind

ja


Svar #9
08. september 2012 af Aganini (Slettet)

Nu får jeg x = 9,35. Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. september 2012 af peter lind

ja


Skriv et svar til: 2 Ligninger, 2 ubekendte, statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.