Matematik

Proportionalitet

08. september 2012 af louisegsa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er ligningen y = -0,5x-4 proportional?

Jeg er blevet lidt i tvivl - så kom gerne med en forklaring på hvorfor at den er, eller ikke er.

 

På forhånd tak :-)

 

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2012 af 123434 (Slettet)

Nej, y=-0,5x-4, den er lineær. Y=ax+b

Proportional: Y=ax
 


Svar #2
08. september 2012 af louisegsa (Slettet)

Mange tak!

 

Skriv et svar til: Proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.