Matematik

hvad løser man denne ligning?

08. september 2012 af Merly (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad løser man denne ligning?:

 

(x-2)/6-(2x+13)/8=37/24-(12+x)/4

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2012 af mathon

                               multiplicer med 24 på begge sider

 

                               4·(x-2)   -   3·(2x+13)   =   37   -   6·(12+x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2012 af YesMe (Slettet)

Du løser denne ligning ved at skrive: "Jeg ved det ikke." hvis du i virkeligheden ikke ved hvordan.


Svar #3
08. september 2012 af Merly (Slettet)

Jeg kan ikke få den til at passe selv om jeg multiplicerer med 24 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2012 af mathon

                               4·(x-2)   -   3·(2x+13)   =   37   -   6·(12+x)

                               (4x-8)   -   (6x+39)   =   37   -   (72+6x)


Skriv et svar til: hvad løser man denne ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.