Kemi

Hjælp

09. september 2012 af MadsChristense (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! :)

Jeg har fået nogle opgaver, som volder mig problemer. Det ville være rigtig fedt, hvis nogle havde muloghed for at hjælpe mig med dem. Jeg har vedlagt dokumentet.

Vedhæftet fil: Kemi aflevering 1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af nann376b (Slettet)

Opg 3 )
a. Svaret 2NO (g)
b. 2Al + 3Cl2 ---> 2AlCl3
c. 
mg + 2HCl ---> MgCl+ H2

d)2Fe2O + C ---> 4Fe + CO2


Svar #2
09. september 2012 af MadsChristense (Slettet)

Tak :) Men hvad gør du, når du afstemmer? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2012 af nann376b (Slettet)

Jeg sikre mig at der er lige mange af hver bogstav på hver side af reaktions pilen, altså fx. 2H ---> 2H :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2012 af nann376b (Slettet)

Opg. 1)
H = Når H står alene, er der et hydrogen atom 
2H = Betyder at der er 2 hydrogen atomer
H2= Betyder det samme som 2H
2H2= Betyder at der er 4 hydrog atomer, fordi 2*2= 4
H(g)= Betyder at der er to hydrogen atomer på gasform
H2(l) = Betyder to hydrogen atomer i flydende tilsatnd
H2(s)= Betyder to hydrogen atomer på fast tilstand


Svar #5
09. september 2012 af MadsChristense (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.