Fysik

Opgaveregning i fysik

10. september 2012 af anonym000

Hej

Hvordan skriver jeg en god besvarelse til en opgave?

Lad os tage et eksempel: 

Beregn spændingen for en elektrisk komponent med en resistans på 3 Ω og en strøm styrke på 6 A.

Hvordan besvarer jeg den her opgave så censor giver toppoint.

Her er mit bud:

For at finde U, bruger man flg. formel U=R*I

U=6A*3Ω= 18 V

Er det godt nok eller mangler der noget..?

 

 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2012 af Nilletøz (Slettet)

du mangler at skrive konklusionen på din udregning til sidst, mener jeg at have lært :) 

"Spændingen for den elektriske komponent er på 18 volt "


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2012 af hesch (Slettet)

Erstat "formel" med "ohms lov". Ellers ok.


Svar #3
10. september 2012 af anonym000

#1 Okay.

#2 Hvis det er ok, hvad er godt så..? :)

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2012 af hesch (Slettet)

Med dit eksempel på et spørgsmål:  Beregn spændingen for en elektrisk komponent med en resistans på 3 Ω og en strøm styrke på 6 A, kan man ikke gøre meget andet end at besvare spørgsmålet korrekt.

Der åbnes i dette spørgsmål ikke mange muligheder for at ændre et "gammeldags" 11-tal til et 13-tal, sidstnævnte defineret ved: Den usædvaligt gode præstation: Der er ikke meget, man kan skrive om her, der er usædvanligt.

Men lad mig så kalde dit svar: godt.  :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

#4

Okay. 

mit eks. havde hellere ikke meget at tage fat i...


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. september 2012 af hesch (Slettet)

Det vil selvfølgeligt være usædvanligt, at du fra resistans kommer ind på impedans i form af RC-led, RL-led og RLC-led, så måske ??  Men censor vil nu nok mene, at du dermed overskrider "rammerne". Men hvis du gør det, trækker det ikke ned.


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Okay


Svar #8
10. september 2012 af anonym000

Jeg tror jeg har forstået det nu :D

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så du er altså trådstarter her :-)


Brugbart svar (2)

Svar #10
10. september 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Nope, men vi kender hinanden i virkelighed, så når vi begge benytter SP, når vi laver lektier, går der koks i vores svar og tråd :D. 

Jeg er fx anonym000 og hvis jeg ikke tager fejl skriver jeg fra vedikkerigitg


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#10

Der går vel kun koks i det, når man er logget ind som to forskellige fra samme maskine?

Men selvfølgelig .... jeg vedikkerigtig


Brugbart svar (1)

Svar #12
11. september 2012 af hesch (Slettet)

#11:  Nu må du altså stoppe, Andersen. Portalen skal primært have fagligt indhold, ikke brok for brokkens skyld.


Svar #13
11. september 2012 af anonym000

#11 

Det er lidt mere kompliceret end det... Men det er ikke så relevant.

- - -

...............


Skriv et svar til: Opgaveregning i fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.