Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til løsning af opgave

13. september 2012 af DMSch (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Sidder med en opgave som volder mmig store problemer.

En forbruger kan forbruge to varer, x og y. Hun er kendetegnet ved de lidt specielle præferencer U(x,y) = x + ln(y)

 

Spørgsmålet går på: Find det optimale vareforbrug for varepriserne Px = 4 og Py = 1 samt indkomsten M = 12

 

Er helt på bar bund hvad angår udregningen.


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.