Fysik

Fysik Omregning! :D

16. september 2012 af Bammm (Slettet) - Niveau: B-niveau

omregn 25 kWh til Joule - 
bare en standard opgave, jeg har fået den til 90.000.000J, men ved ikke om det er rigtigt ^^


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2012 af jnl123

ok!

 

25 kWh = 25.000 * 60 * 60  Ws = 90.000.000 Ws = 90.000.000 J

 


Skriv et svar til: Fysik Omregning! :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.