Matematik

Reducering af:

18. september 2012 af Jauz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal reducer følgende:

3,7*r-r-r.
Jeg har fået svaret, men jeg forstår ikke hvorfor det netop giver 1,7r.
Hvordan skal den regnes?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2012 af nielsenHTX

3,7*r-r-r.=3,7-1r-1r=r(3,7-1-1)=1,7r


Skriv et svar til: Reducering af:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.