Matematik

Ligninger

19. september 2012 af John1234567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal have lidt hjælp med disse to ligninger:

2-(4x-6)/5=9    →10-4x-6=45→-4x-6=35→-4x=41→x=-41/4

2x- (9-x)/4=0    →8x-9-x=0→7x=9→x=9/7

Det er ikke det rigtige resultat jeg får, nogle der kan forklare mig hvordan i ville gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af Krabasken (Slettet)

10 - (4x - 6 ) = 45

10 -4x +6 = 45

-4x = 29

x = -29/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2012 af Krabasken (Slettet)

8x - (9 -x) = 0

8x - 9 + x = 0

9x = 9

x=1

;-)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.