Matematik

Areal som funktion af x !!!

19. september 2012 af johannehanse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har regnet arealet ud, som funtion af x, det ser således ud: A=x*(20-2x) 

Nu skal jeg sætte tallene ind denne formel: ax^2+bx+c 

Er der nogen der kan hjælpe mig med det??? 

 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af peter lind

Gang parentesen ud


Svar #2
19. september 2012 af johannehanse (Slettet)

Bliver det så ikke 20x+2x^2 ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2012 af nielsenHTX

#2 jo, hvad er a,b og c i ax^2+bx+c så?


Svar #4
19. september 2012 af johannehanse (Slettet)

ax^2 = 2x^2

bx= 20x 

Og c er ikke fundet?? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2012 af nielsenHTX

#4  nej i ax^2+bx+c er x'erne der jo allerede

20x+2x^2=20x+2x^2+0


Svar #6
19. september 2012 af johannehanse (Slettet)

Okay mange tak. :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke korrekt ganget ud.

A = x·(20 -2x) = -2x2 + 20x


Skriv et svar til: Areal som funktion af x !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.