Matematik

Hjælp til matematik opgave

20. september 2012 af Cupcakessss (Slettet)

Hvordan løses denne opgave:

To funktioner f og g er bestemt ved f(x) = -x og g(x) = -x4. Graferne f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal. Bestem arealet af M.

Først, så sætter man f(x) og g(x) lig med hinanden.

f(x) = g(x)

-x = -x4

-x + x4

Så skal det være lig med 0, men det er jo ikke en 2. gradsligning??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af mathon

   

                  ...der afgrænses ikkke noget areal i første kvadrant!!!
    


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2012 af FætterGlad (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2012 af mathon

  

                       ...mon ikke det skal være  i 4. kvadrant

    hvis ikke
                          funktionerne er forkerte


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.