LaTeX

Store tal

23. september 2012 af bonzoadam (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg får meget store tal(altså skrevet stort) når jeg bruger denne preamble:

 

 

\documentclass[a4paper,12pt]{article} \usepackage[utf8]{inputenc} \usepackage{subfig} \usepackage[danish]{babel} %\usepackage[T1]{fontenc}% \usepackage[default]{gfsneohellenic} \usepackage[LGR,T1]{fontenc} %% LGR encoding is needed for loading the package gfsneohellenic \usepackage{graphicx} \usepackage{amsmath} \usepackage{url} \usepackage{framed} \usepackage{float} \usepackage{lmodern} \usepackage{amsfonts} \usepackage{amssymb} \usepackage{gauss,amsmath} \usepackage{mathtools,amssymb} \usepackage{ulem} \usepackage[margin=0.5in]{geometry} \scshape

 

nogen der har en ide om hvorfor?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2012 af daleif (Slettet)

Smid lige et helt minimalt eksempel vi bae kan copy'n'paste, det er lidt nemmere at arbejde med


Svar #2
23. september 2012 af bonzoadam (Slettet)

 

\begin{document} \section*{3.1 \begin{small} Lad \end{small}}   \begin{equation} f(x)= \frac{1}{x}-\frac{cos x}{sin x} \end{equation} for alle $x\in \mathbb{R}$ med $x\neq n\pi$,$n\in \mathbb{Z}$ \subsection*{(a)} Jeg skal finde grænseværdierne for $\lim_{x \rightarrow 0^{+}}f(x)$ $\lim_{pi^- \rightarrow 0^{+}}f(x)$  først med og dernæst uden Maple.   \noindent Se venligst bilag 1. for løsning med Maple.  \noindent Jeg vil løse.$$\lim_{x \rightarrow o^{+}}f(x)=\lim_{x \rightarrow o^{+}}\left(\frac{1}{x}-\frac{cos x}{sin x}\right)$$ Hvor vi ser at udtrykket  $\frac{1}{x} \rightarrow 0 $ for x$\rightarrow 0^+$   \end{document}

Brugbart svar (1)

Svar #3
23. september 2012 af daleif (Slettet)

(1) hvad laver du med den small i en overskrift?

(2) Hvad har den græske pakke med det eksempel at gøre? Kan ikke se hvad relevansen for eksemplet er. Fjerner man den fungerer det fint. For mig er det nul 0 som kommer til at blive underlig

(3) lær lige ar bruge \cos og \sin


Skriv et svar til: Store tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.