Matematik

Bestem forskriften for den lineære funktion igennem punkterne??

23. september 2012 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem forskriften for den lineære funktion igennem punkterne.

(3.2) og (7.8) 

 

Hvordan gør man? :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2012 af nielsenHTX

hvis f(x)=ax+b så har du at

f(3)=2 og f(7)=9 altså

2=a*3+b og 8=a*7+b find a og b (hint træk den ene fra den anden så kan du bestemme a og derefter b)

eller du kan bruge de færdige formler


Svar #2
23. september 2012 af Anne1241 (Slettet)

Tak, har forstået det nu :) 


Skriv et svar til: Bestem forskriften for den lineære funktion igennem punkterne??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.