Fysik
Acceleration
13. september 2005 af
***mig*** (Slettet)
en lille opgave i fysik som jeg er gået i stå med....
Opgaven lyder således:
En knallert,som kører har en begyndelseshastighed på 7,0m/s. Den har en konstant acceleration på -2m/s.
a) hvor langt har den kørt til tiden 3,0sek?
b) Hvor stor er hastigheden til tiden 3,0 sek
c) På hviklet tidspunkt er knallertens hastighed nul?
Opgaven lyder således:
En knallert,som kører har en begyndelseshastighed på 7,0m/s. Den har en konstant acceleration på -2m/s.
a) hvor langt har den kørt til tiden 3,0sek?
b) Hvor stor er hastigheden til tiden 3,0 sek
c) På hviklet tidspunkt er knallertens hastighed nul?
Svar #1
13. september 2005 af Darwin (Slettet)
a) brug s = ut + 0,5at^2
b) brug v = u + at
c) brug 0 = u + at
b) brug v = u + at
c) brug 0 = u + at
Svar #3
13. september 2005 af Sentinox (Slettet)
ut er begyndelsesfarten*tiden
Normalt kalder man det henholdsvis v0*t...
//sentinox
Normalt kalder man det henholdsvis v0*t...
//sentinox
Skriv et svar til: Acceleration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
