Matematik
differentialregning
13. september 2005 af
Beiss (Slettet)
Kan ikke finde ud af følgende opgave:
"En partikel bevæger sig, så den tilbagelagte vej s meter efter t sekunder kan beskrives som:
s(t) = 3t^2, t er større eller lig 0
Bestem gennemsnitsfarten i tidsrummet
1) [3 , 4] 2) [3 , 3,5] 3) [2,5 , 3]
Benyt resultaterne til at vurdere farten når t = 3..
Forstår ikke meget af det der står i bogen :S
Håber der er nogen der kan hjælpe mig?!
--------------------------------------------------------------------------------
"En partikel bevæger sig, så den tilbagelagte vej s meter efter t sekunder kan beskrives som:
s(t) = 3t^2, t er større eller lig 0
Bestem gennemsnitsfarten i tidsrummet
1) [3 , 4] 2) [3 , 3,5] 3) [2,5 , 3]
Benyt resultaterne til at vurdere farten når t = 3..
Forstår ikke meget af det der står i bogen :S
Håber der er nogen der kan hjælpe mig?!
--------------------------------------------------------------------------------
Svar #1
13. september 2005 af andoando (Slettet)
kan ikke helt huske hvilke funktioner der differentieret giver hvad.. men mener hvis du differentierer strækningen får du hastigheden.. differentieret giver den så v(t)= 6t..men i din bog står vel om hvad du skal differentierer for at få hvilke funktioner.. ved det ikke var meget hjælp, men håber du får en ny indgangsvinkel;) good luck
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
