Matematik

O(x) = -0,25x^2 + 20x , x tilhører [0;80]

25. september 2012 af Ninna95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har virkelig brug for hjælpe til denne her opgave.

 

Nedenstående oplysninger gælder for en virksomheds daglige produktion og salg af en vare.

Den daglige omsætning ved et salg af X enheder af vare kan beskrives ved:

O(x) = -0,25x^2 + 20x  , x tilhører [0;80]

Omsætningen er bestemt som antal slogte enheder gange pris pr. enhed af antal solgte enheder. for et givet antal solgte enheder x angives pris pr. enhed ved p(x)

a) Bestem forskriften for funktionen p


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af peter lind

O(x) = p(x)*x


Skriv et svar til: O(x) = -0,25x^2 + 20x , x tilhører [0;80]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.