Matematik

Matematiske problemer

25. september 2012 af Chaddy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder og koger her med en blækregning, og jeg er gået kold på:

2x : 10 = 2 -x

Nogle der vil være flinke og hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 10 og isoler x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

2x/10=2-x <=>2x=10*(2-x)<=>2x=20-10x<=>12x=20 <=>x=20/12<=>x=5/3


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, men giv nu trådstarter en chance til at prøve selv.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#3. Okay vil jeg gøre næste gang :)

Undskyld jeg er lidt ny til siden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er bedst i starten at give vink, der sætter spørgeren i stand til at gå videre.


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#5 tja, det er vel sådan vi lærer bedst :o)


Svar #7
25. september 2012 af Chaddy (Slettet)

Jo tak for hjælpen, jeg fik fat i hvordan man skulle regne det ud, men resultatet forvirer mig, hvorfor er det 20/12 og ikke 12/20?


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#7 fordi du skal isolere x vha. multiplikation, addition og division af de forskellige led, indtil x står alene. Hvis du gør det korrekt, så giver det dét resultat, som jeg desværre kom til at røbe.


Skriv et svar til: Matematiske problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.