Matematik

Vektorfunktioner og parameterfremstilling

26. september 2012 af Theguy (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har en bestemt vektorfunktionen som jeg har uploadet som billede. Jeg skal Opstilel liniens parameterfremstilling til t værdien 2*Pi i forhold til vektorfunktionen:

Skal jeg så ikke bare differentiere de forskellige funktionskoordinater således at jeg får r1,r2 og r3 på liniens parameterfremstilling? Har nemlig fundet punkterne x,y og z. På forhånd tak!

 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
26. september 2012 af Theguy (Slettet)

og selvfølgelig indsætte 2*Pi i de differenterede funktionskoordinater.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad er spørgsmålet til opgaven helt præcis?


Svar #3
26. september 2012 af Theguy (Slettet)

Det er en valgfri opgave, måske har jeg formuleret det lidt forkert :p men jeg vil gerne finde parameterfremstilling til punktet 2*Pi


Svar #4
26. september 2012 af Theguy (Slettet)

valgfri med hensyn til formuleringen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

Jeg forstår det ikke. Slal du altså finde parameteren, hvor man får r(t) = (2π, 2π, 2π)? Det virker urealistisk.

Det gælder så, at x(t) = y(t) = z(t) = 2π.

Altså, du løser ligningen på tre forskellige måder, 

x(t) = y(t), eller

y(t) = z(t), eller

x(t) = z(t). Men du får ikke noget ud af det.


Svar #6
26. september 2012 af Theguy (Slettet)

hvad er x0,y0,z0 og r1,r2,r3 så?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2012 af YesMe (Slettet)

#6

Du er nødt til at formulere hele din problemopgave. "Du har fundet det og det" men det har vi ikke.


Svar #8
26. september 2012 af Theguy (Slettet)

Opstil linens parameterfremstilling til t værdien 2*Pi i til vektorfunktionen. Vektorfunktionen har jeg uploadet...


Skriv et svar til: Vektorfunktioner og parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.