Matematik

Recucering af udtryk :S

29. september 2012 af julie1998 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

(4 - 3y) - (2 - y) = 

8b² - 7b + 3b² =

-x² + 8 + x² - 2 =

Jeg går i 8 klasse, og vi har aldrig haft om reducering,

har prøvet at google det men der kommer ikke rigtig noget svar :S

 

 

Vil virkelig gerne have noget hjælp til hordan man reducerer udtrykkene 

på forhånd tak :D

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2012 af 123434 (Slettet)

to minusser giver plus.

(4-3y)-(2-y)=4-3y-2+y=2-2y

8b^2-7b+3b^2=11b^2-7b

-x^2+8+x^2-2=6       -x^2 og x^2 går ud med hinanden

(-)(+)=0


Svar #2
29. september 2012 af julie1998 (Slettet)

Tusinde tak, men vil du/ nogen ikke forklare svarene. jeg forstår dem ikke helt :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af 123434 (Slettet)

Mere specifikt. Hvad er det, du har svært ved?


Svar #4
29. september 2012 af julie1998 (Slettet)

gav den sidste 6 eller 0? (:


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2012 af 123434 (Slettet)

Den gav 6.


Skriv et svar til: Recucering af udtryk :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.