Matematik

''Vis ved hjælp af de sædvanlige regler for arbejde med ligninger, hvordan''

30. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

Vis ved hjælp af de sædvanlige regler for arbejde med ligninger, hvordan:

c= a+ b2 - 2 * a * b * cos (C) kan omskrives til cos (C) = a+ b= c2 2 * a * b

Jeg er helt væk, ved ikke engang hvor jeg skal begynde ..

Jeg ville værdsætte hvis der kom nogen beregninger, og forklaringer på hvordan man løser opgaven da jeg rigtigt gerne vil lære det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Opgaven omformuleret: Omskriv den første ligning til den anden ligning.

Start med at isolere det led, der indeholder cos(C).


Svar #2
30. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

Det hjalp ikke :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2012 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvor opstår problemet?


Skriv et svar til: ''Vis ved hjælp af de sædvanlige regler for arbejde med ligninger, hvordan''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.