Matematik

Løs ligningen ln(x+2)=0 , x>-2

30. september 2012 af hjalpe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Som overskriften lyder, hvorledes skal jeg gribe ligningen an, når den hedder ln(x+2)=0  ,  x>-2 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2012 af peter lind

Udnyt at ln(1) =0


Svar #2
30. september 2012 af hjalpe (Slettet)

Lidt mere uddybelse, tak


Svar #3
30. september 2012 af hjalpe (Slettet)

eln(x+2)=e0=1

x+2=1

Er det noget lignende dette?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2012 af peter lind

ja


Svar #5
30. september 2012 af hjalpe (Slettet)

hvad gøres med det resterende? Altså x>-2


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. september 2012 af SuneChr

x = - 1   (som er > - 2 )


Svar #7
30. september 2012 af hjalpe (Slettet)

Ahh, okay.
Tak for hjælpen begge to.


Skriv et svar til: Løs ligningen ln(x+2)=0 , x>-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.