Matematik
tangent til cirklen??
14. september 2005 af
Pusser_kh (Slettet)
Er der nogle som kan hjælpe mig med at bestemme men ligning for tangenten til cirklen i punktet P.??
Jeg ved dette om cirklen radius= √5 og centrum (2,3) jeg kender også koordinatsættet til hvert af cirklens skæringspunkter med andenaksen L= (-2, -4)
Er der nogen som kan få noget ud af det og forklare mig hvorledes man skal gøre. ?? Jeg har brug for hjælp hurtigst muligt...
Jeg ved dette om cirklen radius= √5 og centrum (2,3) jeg kender også koordinatsættet til hvert af cirklens skæringspunkter med andenaksen L= (-2, -4)
Er der nogen som kan få noget ud af det og forklare mig hvorledes man skal gøre. ?? Jeg har brug for hjælp hurtigst muligt...
Svar #1
14. september 2005 af Pusser_kh (Slettet)
hmm mærkeligt tegn den har sat ind. radius= kvadratroden af 5
Svar #2
14. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Der mangler lidt information. Hvad er koordinatsættet til P, og hvad skal i øvrigt forstås ved L = (-2, -4)?
Cirklens skæringspunkter med andenaksen er i hvert fald (0,2) hhv. (0,4).
//Epsilon
Cirklens skæringspunkter med andenaksen er i hvert fald (0,2) hhv. (0,4).
//Epsilon
Skriv et svar til: tangent til cirklen??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
