Matematik

Udtryk E

01. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået af vide i en opgave, at jeg skal udtrykke E ved m, c og T.
 

E= C*T og C=m*c

Hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Du ved at C = m*c

Du ved derfor at alle steder hvor der står C må du skrive m*c:

E = (?)*T


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2012 af mathon

 

                     E = C ΔT og C = m c


Svar #3
01. oktober 2012 af TivaUnited (Slettet)

E= (m*c)*T ??

 

Og tak. Du redder helt klart min dag!


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

yes. Det er grundlæggende for næsten alt, så vær 100 på du forstår det, men svaret er rigtigt nok E= mcT


Skriv et svar til: Udtryk E

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.