Matematik

Hjælp til andengradsligninger

03. oktober 2012 af JensChristian123456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

x^2-6x = 0
Hvad gør jeg???


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af exatb

x(x - 6) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af nielsenHTX

sæt x uden for en parentes og brug nul-reglen


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2012 af mathon

             
                                ...kender du nulreglen?


Svar #4
03. oktober 2012 af JensChristian123456 (Slettet)

Ja det gør jeg :-) Sådan da...


Svar #5
03. oktober 2012 af JensChristian123456 (Slettet)

Hvad gør man her

3y^2 = 12y
og
4x^2-x = x
og
4z^2+z = 9z
og
2x^2-x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Se din anden nyere tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1246786 , hvor detaljeret hjælp er givet.


Skriv et svar til: Hjælp til andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.