Matematik

Hvordan løser man med beregning

03. oktober 2012 af Ø,P (Slettet) - Niveau: B-niveau

go'hej
i en opgave står der
løs såvel grafisk som ved beregning, men jeg kan ikke se hvordan man løser ved beregning,
er der nogen som kan fortælle mig det.

på forhånd tak.
post scriptum funktionen er f(x)=10


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er det, man skal løse ved beregning? Skal man løse ligningen f(x) = 10 ? Hvordan det gøres afhænger af hvordan funktionen f(x) ser ud.


Svar #2
03. oktober 2012 af Ø,P (Slettet)

ja, men f(x)=10 er de eneste oplysninger man er givet


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er lidt lidt at gå ud fra. Hvis du har en graf, kan man aflæse løsningen ud fra grafen.


Svar #4
03. oktober 2012 af Ø,P (Slettet)

#3

tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2012 af SuneChr

En opgave løses med beregning, når der er noget at beregne ud fra.

Hvordan synes du, dine facts fungerer til brug i en fortsat beregning?

Opgaven kan vel næppe have den ordlyd i opgavesamlingen?

Den når ikke kasketskyggen på studenterhuen.


Skriv et svar til: Hvordan løser man med beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.