Matematik

ligning

06. oktober 2012 af samsamsamsam (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg lave denne ligning: x/(x+1)=1/(x-1) – 1-1

 

Har prøvet lidt men er gået i stå

x/(x+1) +1 =1/(x-1) – 1
x/(x+1)=1/(x-1) – 1-1
x/(x+1) = 1/(x-1) – 2
x(x-1)/(x+1)(x-1) = -(2(x+1)(x-1))/((x+1)(x-1))
x(x-1)/(x+1)(x-1)  + (2(x+1)(x-1))/((x+1)(x-1)) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2012 af peter lind

Det ser lidt mærkeligt ud med -1-1 altså 2 gange -1 på højr side.

Gang ligningen med (x+1)(x-1)     NB x≠1 og x≠-1


Svar #2
07. oktober 2012 af samsamsamsam (Slettet)

Jeg forstår ikke, hvad du mener


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.