Matematik

hjælp til procent stigning

07. oktober 2012 af pokemonorm - Niveau: 8. klasse

hej er der nogen der kan hjælpe mig med dette styk procent stigning 10 til 15 og kan i ikke forklare hvordan i gør tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af mathon

    stigning
                                                             15 - 10 = 5

    relativ stigning  
                                                             5/10 = 0,50

    relativ stigning i procent
                                                             0,50·100% = 50%


Svar #2
07. oktober 2012 af pokemonorm

tak

 


Skriv et svar til: hjælp til procent stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.