Matematik

Opstil en ligning for sammenhængen mellem x og y

08. oktober 2012 af uzzy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen.

Jeg har lidt problemer med følgende spørgsmål, jeg håber der er nogen af jer mange kloge mennesker herinde der forhåbentlig kan hjælpe mig :)

Levering af sand koster 175 kr. for kørslen (ved levering af indtil 5 kubikmeter) plus 23 kro. pr. kubikmeter sand. 

a) Kald antal leverede kubikmeter for x og prisen for y. Opstil en ligning for sammenhængen mellem x og y. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af Kulka1 (Slettet)

y=23*x+175


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2012 af 62442 (Slettet)

y=23x+175, hvor x ikke må overstige 5( x<5)

y=ax+b

a er stigningstal, og b er startprisen, y er prisen


Svar #3
08. oktober 2012 af uzzy (Slettet)

Okay, tusind tak til jer begge to!! :D


Skriv et svar til: Opstil en ligning for sammenhængen mellem x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.