Matematik

Vektor regning

09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet) - Niveau: A-niveau

I et koordinatsystem er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a = (1,2).
Punkterne A og B er bestemt ved
- Vektor PA = - vektor a og Vektor PB = 2â 

a) bestem koordinaterne til hver af punkterne A og B.

Hvordan gør jeg det.. jeg er virkelig på bar bund :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af PeterValberg

De er lidt uklare, de oplysninger, du giver....

står der:

 

og:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet)

jaaaa der gør :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2012 af PeterValberg

Det må jo nødvendigvis gælde, at:

derfor bliver:

Koordinaterne til A, er således:  A(-2,-2)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet)

Tusind mange tak Peter :) Du har lige reddet min aften


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.