Matematik

Vektor regning

09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet)

I et koordinatsystem er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a = (1,2).
Punkterne A og B er bestemt ved
- Vektor PA = - vektor a og Vektor PB = 2â

b) Bestem koordinaterne til projektionen af vektor AP på Vektor AB.

Kan nogle forklare hvad jeg skal gøre her :)
Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet)

Tak igen!
Men har lige et sidste spørgsmål ... min vektor AP og Vektor AB ... er det dem jeg har regnet ud? altså
AP = (-2,-2) og AB = (-7,2) eller har jeg misforstået det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2012 af PeterValberg

Nej (-2,-2) er, så vidt jeg husker, koordinaterne til punktet A

vektor PA = vektor a = (1, 2) 

(-7,-2) ligner mere koordinaterne til punktet B

Dermed er vektor AB = (-5,0)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. oktober 2012 af khalidamar (Slettet)

Tak endnu en gang :) så blev jeg færdig med den opgave 


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.