Kemi

Isolering

11. oktober 2012 af 1QAtion

Hvordan isolerer man x fra ligningen

k=a*x/b*x


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2012 af mathon

 

                     k = ax/(bx)        x ≠ 0

                     kbx = a•x

                     (kb-a)x = 0          x ≠ 0

                     kb-a = 0

                     k = (a/b)

 


Svar #2
11. oktober 2012 af 1QAtion

Tak :)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.