Matematik

funktioner - mat b

14. oktober 2012 af Marc999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

sidder med et eksempel til en opgave i funktioner men kan ikke se hvordan man når frem til 6h så ville gerne have en gennemgang af regnestykket hvis der er nogen der kan hjælpe.

det drejer sig om følgende: f(x)=2x^2-4x+7 = f(3+h) = 2 (3+h)^2 - 4(3+h) +7 = 2(9+h^2+6h) - 12 - 4h + 7 = 2h^2 + 8h+13


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2012 af nielsenHTX

du har regnet rigtigt da f(h+3)=2h^2 + 8h+13


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2012 af peter lind

Du skal bruge reglen for kvadratet på en to leddet størrelse (a+b)2 = a2+b2 +2a*b her med a = 3, b = h


Skriv et svar til: funktioner - mat b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.