Matematik

omskrive

18. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Kan man omskrive 

5x+4y således man har en fælles faktor uden for parantes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2012 af mathon

 

                                        5          4           5      4
                     5x+4y =
f • - x + f • - y = f•( - x + - y)
                                        f           f            f       f


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2012 af mathon

#1


 

                                       5          4          5      4
                     5x+4y =
  f • - x + f • - y = f•( - x + - y)
                                       f           f           f       f


Skriv et svar til: omskrive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.